zeovit.com EcoTech Marine LLC  

Go Back   zeovit.com > General Discussion Forums - International > General Discussion - English

General Discussion - English General Marine Aquaria Discussion with and without ZEOVit.

Active Threads
0 Red Sea Reefer Peninsula 500
Last Post: jacky
Posted On: Today
Replies: 17
Views: 791
0 AVVIO VASCA
Last Post: db151
Posted On: Yesterday
Replies: 1
Views: 47
0 WOW, 25% off THESE Protein Skimmers NOW
Last Post: Premiumaq
Posted On: 07-21-2019
Replies: 0
Views: 39
0 GIVEAWAY: American Marine Inc Pinpoint Salinity Monitor
Last Post: Premiumaq
Posted On: 07-20-2019
Replies: 0
Views: 102
0 80gallon Tank Build with Luke
Last Post: Premiumaq
Posted On: 07-20-2019
Replies: 9
Views: 1,360
0 GIVEAWAY: IceCap Kalk Mixing Reactor
Last Post: Premiumaq
Posted On: 07-20-2019
Replies: 1
Views: 204
0 High nitrates
Last Post: jacky
Posted On: 07-20-2019
Replies: 26
Views: 749
0 Tank w.vreeswijk
Last Post: "Alex"
Posted On: 07-19-2019
Replies: 352
Views: 53,989
0 Zeo-Einsteiger hat Fragen
Last Post: "Alex"
Posted On: 07-19-2019
Replies: 54
Views: 4,622
0 800 l reef change to zeo
Last Post: G.Alexander
Posted On: 07-19-2019
Replies: 19
Views: 1,304
More...
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 03-13-2019, 03:00 PM
Praga Praga ¥Ø«e½u¤W
ZEOhead in Training
 
Join Date: Apr 2013
Location: South Africa
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by danno45 View Post
That’s horrible. Glad you didn’t get electric shocked.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thanks danno45, this damage on the wire is so bizarre. Have to be more vigilant when doing maintenance to check equipment going forward.
Reply With Quote
  #17  
Old 03-13-2019, 03:04 PM
Praga Praga ¥Ø«e½u¤W
ZEOhead in Training
 
Join Date: Apr 2013
Location: South Africa
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by blackizzz View Post
Wow, so sorry for your issues Glad you found the problem and can come back even stronger Looking forward to see the tank once you've gotten it back up and running, corals looked great before!
Thanks mate really happy I found the source of the problem. Had about 50 different sps types so not great to start again but my LFS called to fetch some freebie frags to get started again. That’s a cool offer from them
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:14 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © by ZeoVit.com