zeovit.com Avast Marine Works  

Go Back   zeovit.com > General Discussion Forums - International > General Discussion - English

General Discussion - English General Marine Aquaria Discussion with and without ZEOVit.

Active Threads
0 200 gallon switch to Zeovit
Last Post: kosiarek84
Posted On: Today
Replies: 176
Views: 12,046
0 New ZeoVit tank
Last Post: jacky
Posted On: Today
Replies: 15
Views: 233
0 jacky Novice questions for improvement
Last Post: jacky
Posted On: Today
Replies: 225
Views: 20,504
0 Day 9 of 14 day Zeocycle
Last Post: jacky
Posted On: Today
Replies: 8
Views: 167
0 Zeovit - Werte permanent zu niedrig
Last Post: G.Alexander
Posted On: Today
Replies: 9
Views: 475
0 help with us please
Last Post: G.Alexander
Posted On: Today
Replies: 10
Views: 371
0 GIVEAWAY: NEW! ME Coral Frag Plugs
Last Post: Premiumaq
Posted On: Yesterday
Replies: 0
Views: 22
0 40B Reef Journal
Last Post: G.Alexander
Posted On: Yesterday
Replies: 9
Views: 219
0 Trying to lower Phosphate
Last Post: G.Alexander
Posted On: Yesterday
Replies: 60
Views: 4,231
0 You Have Till Midnight- 12% OFF Veterans Day SALE
Last Post: Premiumaq
Posted On: 11-12-2018
Replies: 0
Views: 62
More...
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #226  
Old Today, 01:20 PM
jacky jacky ¥Ø«eÂ÷½u
ZEOhead
 
Join Date: May 2018
Location: Asia
Posts: 864
Default

Dear G.
After a day of lighting, 8~10hr, they are not seen. There were no small bubbles and algae like snot during the lighting, all disappeared.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © by ZeoVit.com